No hi ha ferits

Un incendi en un hotel de Castelldefels obliga a desallotjar 35 persones

El foc ha començat en una habitació de la segona planta de l'edifici per causes que es desconeixen

zentauroepp53829470 fumata200620220229

zentauroepp53829470 fumata200620220229

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els bombers han desallotjat aquesta tarda 35 persones d’un hotel situat a la zona de platja de Castelldefels (Barcelona), algunes de les quals s’havien refugiat al terrat de l’edifici, per l’incendi que ha començat en una habitació de l’establiment, un succés en què no s’han registrat ferits, segons informa Efe.

Els bombers de la Generalitat han sigut alertats passades les 18.30 d’un incendi a l’hotel 153, situat al passeig de la Marina de Castelldefels, fins on s’han desplaçat nou dotacions i s’han personat també efectius de la policia local, els Mossos i el Sistema Mèdic d’Emergències (SEM). El SEM ha enviat a la zona vuit unitats i ha establert, al costat de l’hotel, una àrea sanitària en què ha avaluat l’estat de 42 persones, majoritàriament afectades per la inhalació de fum.

Notícies relacionades

El foc, segons han informat a Efe fonts dels bombers, ha començat en una habitació de la segona planta de l’edifici –la penúltima de l’immoble–, per causes que es desconeixen, i ha afectat les limítrofes pel fum que ha sortit tant cap a l’interior de l’establiment com cap a les zones veïnes, i per les altes temperatures. 

Els bombers han desallotjat els clients que hi havia a l’hotel i, després de sufocar el foc, han comprovat que no hi havia ningú a l’interior. En total s’han desallotjat 31 persones, més unes altres quatre que estaven confinades als balcons. El personal del SEM ha atès fins a primera hora d’aquesta nit a 42 persones, cap en estat greu, per inhalació de fum o contusions, i cinc han sigut traslladades a centres sanitaris. D’aquestes, tres al centre d’atenció primària de Castelldefels i dues a l’hospital de Viladecans.

Temes:

Incendis