parricidi a albatera

Detingut un home a Alacant després de degollar el seu pare

L'acusat del crim, de 30 anys, pateix esquizofrènia i està sotmès a tractament mèdic

zentauroepp53821841 soc200620123820

zentauroepp53821841 soc200620123820 / Manuel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola, ha sigut detingut després de, presumptament, matar per degollament el seu pare, de 60, al domicili familiar d’Albatera  (Alacant). Segons informa Efe, el jove acusat del crim pateix esquizofrènia i està sotmès a un tractament mèdic.

El parricidi va tenir lloc aquest divendres cap a les 20.15 hores en una vivenda del carrer La Cruz, al barri de San Jaime. La mare del detingut i la dona del mort es va presentar a la comissaria de la policia local avisant que el seu fill havia perdut el cap i que amenaçava de matar el seu pare.

Diversos agents van acudir a la casa, on el noi s’havia atrinxerat, per la qual cosa van haver de forçar una porta metàl·lica per accedir a l’interior. Quan hi van aconseguir entrar, van trobar la víctima estirada a terra i degollada, i el seu fill i presumpte parricida amb un ganivet a la mà.

Fugida

Notícies relacionades

L’agressor va emprendre la fugida, però diversos policies locals el van immobilitzar fins a que va arribar la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec del cas.

L’arrestat ha sigut traslladat als calabossos de l’institut armat de Pilar de la Horadada, des d’on serà posat a disposició judicial en el termini màxim de 72 hores als jutjats d’Oriola