jutjat de Madrid

Un jutge investiga dos guàrdies civils acusats de presumptes abusos sexuals a una jove de Mallorca

La noia va denunciar en una comissaria de Palma els fets ocorreguts durant el cap de setmana del 14 de març

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh  culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos guàrdies civils han declarat davant del jutge d’Instrucció  número 8 de Madrid en qualitat d’investigats per la presumpta comissió d’un delicte d’abusos sexuals que haurien comès contra una jove de Mallorca, a qui haurien drogat amb alguna substància per alterar la seva voluntat, han informat fonts jurídiques a Europa Press.

Les indagacions judicials es van incoar després que la noia, de 27 anys, denunciés en una comissaria de Palma els fets ocorreguts durant el cap de setmana del 14 de març, que havia viatjat a la capital per visitar un amic.

El jutge d’instrucció es troba actualment practicant diligències d’investigació. Ara per ara, ha pres declaració a la víctima, als dos guàrdies civils acusats, un d’ells destinat a Inca (Balears) i un altre a Ferrol (la Corunya) i un tercer jove, segons han precisat les mateixes fonts.

Notícies relacionades

Segons ha avançat ‘eldiario.es’, la jove va viatjar a la capital per passar un cap de setmana amb un amic. Al bar La Latina va conèixer els seus presumptes agressors sexuals, que li van oferir prendre alguna cosa. Llavors es va separar de l’amic que l’acompanyava. A partir d’aquell moment, la jove no recorda res, així que sospita que li podrien haver ficat alguna mena de substància a la cervesa. Cinc dies després va denunciar els fets en una comissaria de Palma.

La Guàrdia Civil va obrir expedients disciplinaris als acusats, però actualment es troben paralitzats a l’espera que hi hagi una resolució ferma sobre el procés penal que marca la llei, segons han assenyalat a Europa Press fonts de l’institut armat.