universitat catòlica de múrcia

El president de l'UCAM, contra Gates i Soros per la vacuna de la Covid-19: «¡Volen controlar-los amb un xip!»

Mendoza s'apunta a la bola que defensa que volen implantar-nos xips

És el cap visible d'una universitat catòlica amb 16.000 alumnes i ferm defensor del PP

zentauroepp53771467 mendoza200616115322

zentauroepp53771467 mendoza200616115322

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM), José Luis Mendoza, també s’apunta a la teoria de la conspiració sobre la vacuna de la Covid-19 i carrega contra Bill Gates, multimilionari cofundador de Microsoft, i el magnat George Soros, a qui arriba a vincular amb el dimoni.

«Volen controlar-nos quan s’anunciï la vacuna amb un xip a cadascun de nosaltres per controlar la nostra llibertat, però, ¡què s’han cregut, esclaus i servidors de Satanàs! ¡No els tingueu por!», proclama en l’acte de celebració de Sant Antoni de Pàdua.

«Les forces fosques del mal, en cada generació apareix l’anticrist, i aquells que els serveixen, amb gran poder, volent usurpar el nom de Déu [...] ¿Per què ja en els Jocs de Londres s’anunciava el coronavirus? Aquelles imatges dels fèretres, ¿per què Bill Gates, Soros, van anunciar fa anys que s’acostava el coronavirus? ¿Com ha vingut això? ¿Per quin motiu?», es qüestiona.

Molt pròxim al PP i de profundes creences religioses, el també membre del Comitè Olímpic Espanyol és el màxim responsable d’aquesta universitat catòlica privada creada el 1996 i que fa classes a 19.000 alumnes. El president d’UCAM és una de les persones més importants de la regió i forma part de l’Ordre Civil d’Alfons X el Savi, un reconeixement que se li va atorgar el 2016 sota el Govern de Mariano Rajoy.

Notícies relacionades

Després de les seves paraules, Mendoza s’uneix així a les tesis dels cantants Miguel Bosé i Enrique Bunbury i del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, que enarboren la lluita contra una vacuna que encara no existeix i que, segons les seves teories conspiranoiques, té com a objectiu aconseguir el «domini global» de la població mitjançant l’ús de microxips, nanorobots, metalls tòxics i una connexió a la xarxa de telefonia 5G. Aquests són els ingredients d’un «complot mundial» en què participarien des de GAVI (l’Aliança Internacional per a la Vacunació, entitat creada per garantir l’accés equitatiu a aquests medicaments) fins a governs, farmacèutiques i oenagés com la de Bill Gates.

Aquest inversemblant relat ha sigut desmentit punt per punt, criticat per múltiples experts i fins i tot eliminat de plataformes com Facebook.