DESAPAREGUDA FA 13 ANYS

La Fiscalia alemanya informa els pares de Madeleine McCann que té «proves concretes» de la seva mort

La parella britànica ha negat haver rebut una notificació de la fiscalia

zentauroepp53640417 london  united kingdom     file    a file photograph dated 0200604135511

zentauroepp53640417 london united kingdom file a file photograph dated 0200604135511 / FACUNDO ARRIZABALAGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fiscalia alemanya ha traslladat als pares de Madeleine McCann que té «proves concretes» que permeten confirmar que la petita, desapareguda durant unes vacances al sud de Portugal fa 13 anys, està morta, si bé no han transcendit quines són aquestes evidències.

La investigació s’ha reactivat arran de la identificació d’un nou sospitós, ja empresonat a Alemanya. Es tracta de Christian B., de 43 anys, un delinqüent sexual amb múltiples condemnes, entre les quals, una per abús sexual de menors.

El fiscal de Braunschweig, Hans Christian Wolters, ja havia reconegut públicament que totes les pistes apuntaven que Madeleine havia mort. Ara també ha escrit als seus pares, Kate i Gerry, per confirmar-los que no té dubtes que està morta, tot i que sense entrar en detalls.

Investigació en curs

Notícies relacionades

Wolters ha argumentat que parlar de les proves podria posar en perill les investigacions, segons la cadena de televisió britànica Sky News. Segons ‘The Daily Mail’, el fiscal tampoc ha compartit els avenços amb les policies britànica i portuguesa, implicades també en el cas.

La família McCann, per la seva part, ha negat haver rebut aquesta comunicació i han assegurat que «com moltes altres històries infundades en els mitjans, això ha provocat una preocupació innecessària als nostres amics i familiars i ha perjudicat de nou les nostres vides», han lamentat els pares a través d’un comunicat en què han insistit que no comentaran investigacions en curs.