DAVANT DEL RISC DE REBROT

Infermeria, preocupada per l'obertura de discoteques i locals nocturns

L'ambient pot ser propici perquè les persones baixin la guàrdia, sobretot els joves, alerten els infermers que lluiten contra el virus

«El cost d'un pas enrere es mesura en vides humanes, sofriment i en més mal a la mateixa economia del país», remarca Florentino Pérez

zentauroepp45442662 laser181013183835

zentauroepp45442662 laser181013183835

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Consell General d’Infermeria ha mostrat la seva preocupació davant la reobertura de discoteques i locals nocturns perquè l’ambient pot ser propici que les persones baixin la guàrdia, sobretot la gent jove, que consideren que s’està relaxant més a l’hora de complir les normes i recomanacions. 

Aquesta és l’actitud del Consell d’Infermeria davant l’aprovació per part del Govern de noves mesures de flexibilització de les fases 2 i 3 i del seu president, Florentino Pérez, que és conscient que han sigut tres mesos demolidors per a totes les empreses i negocis que hi ha a Espanya», però també que és fonamental que sempre es prioritzi la salut pública». 

I cal prioritzar-ho perquè el cost d’un pas enrere, segons les seves paraules, «es mesura en vides humanes i sofriment, i en encara més mal a la mateixa economia del país». 

Notícies relacionades

Infermeria veu necessari que el Ministeri d’Interior, les forces de seguretat, les comunitats autònomes i els ajuntaments engeguin dispositius de vigilància i inspecció als locals d’oci nocturn per velar per l’«estricte compliment» de les mesures de seguretat. 

Per això fa també una crida als empresaris i responsables d’aquests negocis d’oci nocturn per demanar-los que vetllin pel compliment d’aquestes mesures de protecció davant la Covid-19 per responsabilitat social i per la salut de tots.