UN EMBARÀS CONFINAT

Malú i Albert Rivera: «La nostra nena, Lucía, ja és aquí»

La cantant ha anat explicant a les xarxes com ha portat l'embaràs i el confinament

zentauroepp53669343 mal200606134538

zentauroepp53669343 mal200606134538 / EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant  Malú, de 38 anys,  ha donat a llum aquest dissabte a la seva primera filla amb  Albert Rivera, de 40,  en una suite de l'Hospital HM Puerta del Sur de Móstoles, a la qual han posat el nom de  Lucía, segons ha informat la mateixa Malú en el seu compte d'Instagram.

«Ja està aquí la nostra nena, Lucía. T'acompanyarem en els teus passos tota la vida. P. D: El peu més bonic del món», ha escrit la cantant al costat de la fotografia del peu de la petita, agafat per les mans dels seus progenitors.

El nadó va pesar 2,18 quilos i va néixer després d'un part induït. La cantant ingressava al centre hospitalari dissabte a la matinada, acompanyada per l'expresident de Ciutadans, que durant el part va ser present en tot moment.

Després de l'anunci a Instagram, han arribat les felicitacions. Una de les primeres, la del padrí de Malú, Alejandro Sanz: «Lucía s'havia de dir, l'emoció. A punt de caramel. Benvinguda, petita», escrivia. També la de la cantant Pastora Soler: Ai sisplau. Quina emoció tan gran. Ja és aquí». I les d'Ana Torroja, Pablo López, Arcángel, Jesús Vázquez, Màxim Huerta, Cristina Pedroche...

Fa unes setmanes, Malú ja va revelar el sexe del nadó durant la seva entrevista amb Pablo Motos a 'El hormiguero'. «¡És una nena!», va exclamar la que va ser 'coach' de 'La Voz', que en aquella època reconeixia que encara tenien dubtes amb el nom de la petita: «Tenim diversos noms que ens agraden, però estem esperant que arribi aquell moment i veure-li la cara», va dir.

 Sobre el part, Malú, neboda de Paco de Lucía, reconeixia que estava «tranquil·la», malgrat la complicada situació sanitària pel coronavirus. «Confio molt en la nostra Sanitat i en els nostres sanitaris. Des del primer moment, el meu metge m'ha tranquil·litzat», deia. I és que la cantant, molt gelosa de la seva vida privada, va carregar dies enrere contra la revista 'Lecturas', i va haver de desmentir, com va anunciar la publicació, que tingués intenció de donar a llum al seu  xalet de la urbanització de La Florida, a causa de l'alerta sanitària, on havia de ser atesa per un equip format per un ginecòleg, un pediatre i una llevadora.

Notícies relacionades

Per a Malú, aquesta és la seva estrena com a mare. En el cas de Rivera, es tracta de la segona filla. L'exlíder de la formació taronja, que fa uns mesos s'incorporava a un despatx d'advocats madrileny, és el pare de la Daniela, de 9 anys, fruit del seu primer matrimoni amb la psicòloga Mariona Saperas, de qui es va separar després de gairebé dues dècades de relació. S'ha donat, a més, la circumstància que Inés Arrimadas, la líder de Ciutadans, ha sigut mare recentment d'un nadó que han anomenat Álex.

'Tejiendo alas'

Durant el seu «tranquil» embaràs, Malú ha estat entrant i sortint de l'estudi de gravació. Està ultimant el que serà el seu pròxim treball, del qual ja va mostrar una pinzellada fa uns dies al publicar a les xarxes la cançó 'Tejiendo alas', dedicada a la filla que acaba d'arribar, la Lucía. «Una fotografia de l'ànima, una finestra d'optimisme, una llum per a qualsevol que s'hi reconegui, una cançó íntima, petita, sense més pretensió que fluir i ser... Teixint ales per a tot allò bonic que ha de venir», escrivia la cantant  a Instagram. La cançó ja s'ha convertit en el número 1 a iTunes. «Amb la cançó volia  expressar com em sentia  i les sensacions noves tan meravelloses que tens al teu cos en aquesta nova situació i en aquesta nova etapa», va confessar a la cadena Dial.