Relleu l'1 de juny

Albert Sáez, nou director d''El Periódico de Catalunya'

El nomenament de l'actual responsable de Transformació Digital reforça l'aposta multimèdia de la capçalera

zentauroepp50314761 albert saez200525125701

zentauroepp50314761 albert saez200525125701

1
Es llegeix en minuts

El Periódico de Catalunya, societat pertanyent al grup Prensa Ibérica, ha anomenat Albert Sáez director d’EL PERIÓDICO. El periodista barceloní, que actualment lidera el desenvolupament digital del diari català, substitueix al capdavant de la capçalera Anna Cristeto, que deixa el càrrec després d’haver realitzat una important tasca en l’etapa de transició després de la compra del Grup Zeta per Prensa Ibérica. Cristeto continuarà vinculada al grup Prensa Ibérica dins de la Direcció General de Continguts. 

Albert Sáez assumeix la direcció d’EL PERIÓDICO, diari de referència a Catalunya, amb el repte d’accelerar l’estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d’integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor que caracteritza aquesta capçalera en els seus diferents suports. 

Notícies relacionades

Albert Sáez és membre del Comitè Editorial d’‘El Periódico de Catalunya’ i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt el març del 2010, després d’exercir durant dos anys com a president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt del diari ‘Avui’, des del 1998 fins a 2006. 

És doctor en Periodisme i ha sigut professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull.