PROMOCIÓ EXCLUSIVA

EL PERIÓDICO i Holaluz regalen el diumenge 31 una mascareta infantil

L'acció vol reconèixer l'actitud positiva dels nens durant la pandèmia

El seu ús és ja obligatori des dels 6 anys en la fase de desescalada

holaluz-web

holaluz-web

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

 Una ordre del Ministeri de Sanitat publicada en el BOE dicta l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes en espais tancats i al carrer, quan no es pugui garantir una distància mínima de dos metres per als nens més grans de 6 anys, i recomanable per als d’entre 3 i 5 anys. En aquesta conjuntura, EL PERIÓDICO i la jove companyia elèctrica Holaluz posen en marxa una promoció exclusiva consistent en el regal d’una mascareta infantil, que no resulta senzilla de trobar als llocs habituals de compra. Amb aquesta acció conjunta es vol reconèixer la positiva actitud dels nens durant la pandèmia, per la qual cosa sota el lema Necessitem la vostra millor energia s’anima els més petits a continuar avançant cap a un món millor, utilitzant com a motor la seva energia positiva. També es vol agrair als petits el que amb el seu comportament solidari s’està demostrant, que units és possible canviar el món. 

Notícies relacionades

Durant les pròximes fases de la desescalada EL PERIÓDICO i Holaluz oferiran, a més d’aquest regal promocional, tota la informació necessària perquè sigui més fàcil arribar al final de la crisi amb totes les garanties possibles.

AIXÍ SÓN LES MASCARETES

El regal als lectors consisteix en una mascareta higiènica repel·lent de fluids líquids d’un sol ús. Està composta de tres capes hipoal·lergògenes i està elaborada en material TNT (teixit no cosit) i 100% prolipropilè, indicada per a la protecció contra el coronavirus. És important destacar que aquestes mascaretes, que es reparteixen entre els lectors d’EL PERIÓDICO, tenen mides infantils, és a dir: 14,5 x 9,2 cm, per la qual cosa s’ajusten perfectament per a l’ús dels més petits.