25 maig 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Múrcia: última hora del nombre de casos

El número d'infectats pel Covid-19 a Múrcia ascendeix a 802 persones, amb 17 morts

El Periódico

GRAFCVA3184. ALCANTARILLA (MURCIA), 18/03/2020.- Un militar del ejército del aire del escuadrón de zapadores de la base de Alcantarilla, durante las labores de información a los ciudadanos de que deben quedarse en casa tras el estado de alarma decretado por el gobierno por la crisis del coronavirus. EFE/Marcial Guillén

GRAFCVA3184. ALCANTARILLA (MURCIA), 18/03/2020.- Un militar del ejército del aire del escuadrón de zapadores de la base de Alcantarilla, durante las labores de información a los ciudadanos de que deben quedarse en casa tras el estado de alarma decretado por el gobierno por la crisis del coronavirus. EFE/Marcial Guillén / Marcial Guillén (EFE)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant Múrcia. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 802, amb 17 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Múrcia].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener passat, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.