La Policia evita el suïcidi d'un jove a Barcelona que ho havia anunciat a les seves xarxes socials

Un veí de Santander alerta que un home, que apareixia a internet drogant-se i amb una arma simulada, va assegurar que es volia treure la vida

zentauroepp7989263 md26  madrid  06 04 08   imagen de un v deo de la polic a en200516200353

zentauroepp7989263 md26 madrid 06 04 08 imagen de un v deo de la polic a en200516200353

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional de Cantàbria ha intervingut per evitar el suposat suïcidi anunciat per un jove a través d’una xarxa social i exhibint una arma. El jove ha sigut localitzat en perfecte estat a casa seva, a Barcelona, amb la seva mare i una arma simulada.

Segons han informat aquest dissabte fonts policials, dijous 14 un veí de Santander va comunicar al servei d’Emergències 112 de Cantàbria que havia vist en una xarxa social, en què es comparteixen fotografies i vídeos, un home que apareixia drogant-se i anunciant que es volia suïcidar.

A més, segons el seu relat, en les imatges es podia apreciar clarament que l’individu estava en possessió d’una arma de foc. El ciutadà que va alertar de les imatges només va poder aportar el sobrenom que el presumpte suïcida utilitzava a internet, que pel que sembla vivia a Barcelona.

Avís als agents a Barcelona

Notícies relacionades

Des del servei d’emergències 112 es va traslladar la informació a la Policia Nacional de Cantàbria. La investigació va permetre esbrinar totes les dades de filiació de l’home que apareixia en les imatges, així com l’adreça d’on vivia a Barcelona.

Agents de la Sala de Coordinació interprovincial de Catalunya, de la Policia Nacional van localitzar el presumpte suïcida, que estava acompanyat per la seva mare i en perfectes condicions. També es va trobar l’arma que el jove exhibia a la xarxa social, comprovant-se que es tractava d’una arma simulada.