en grups de cinc i amb mascareta

La Fundació Francisco Franco reprèn les visites al Pazo de Meirás el 22 de maig

L'aforament es redueix a un terç per visitar aquesta casa pairal de Sada (la Corunya), propietat dels hereus del dictador

La Fundació Francisco Franco reprèn les visites al Pazo de Meirás el 22 de maig

XURXO LOBATO

Es llegeix en minuts

Europa Press

La Fundació Francisco Franco va anunciar aquest dijous que reprendrà a partir del 22 de maig les visites al Pazo de Meirás, que es realitzaran en grups d’un màxim de cinc persones i amb ús obligatori de mascareta.

A través d’un comunicat en la seva pàgina web, l’entitat, que gestiona les visites a aquest espai declarat bé d’interès cultural (BIC), estableix que es prendran mesures per garantir la seguretat de tots els visitants, atesa la situació d’emergència sanitària per la pandèmia de coronavirus.

Per això, l’aforament es reduirà a un terç del que habitualment es permetia, cosa que implica que les visites es faran en grups d’un màxim de cinc persones. Els visitants hauran de portar obligatòriament mascareta.

Et pot interesar

Els torns de visita seran quatre, a les 9.00 hores, a les 10.00, a les 11.00 i a les 12.00. S’han de reservar amb temps en el telèfon 686.612.717 o en el correu electrònic http://visitaspazomeiras@gmail.com.