havia de ser reparat a Navantia

Sanitat prohibeix l'entrada del barco 'Allure of the Seas' a Cadis

De la companyia Royal Caribbean, tenia previst arribar aquest cap de setmana i venien a bord unes 300 persones de diferents països

zentauroepp30719793 allure of the seas200514121630

zentauroepp30719793 allure of the seas200514121630

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ministeri de Sanitat ha prohibit l’entrada a Cadis del creuer ‘Allure of the Seas’, de la companyia Royal Caribbean, que tenia previst arribar aquest cap de setmana a Navantia Cádiz per sotmetre’s a treballs de reparació. Amb el barco venien unes 300 persones de diferents països.

Segons han explicat a Europa Press, actualment el que està permès és que a bord hi sigui la tripulació mínima de seguretat, que podria ser d’unes 30 persones aproximadament, mentre que la previsió era l’arribada d’unes 300 persones de diferents punts de la Unió Europea.

Notícies relacionades

Segons ha avançat la SER, en la resolució del Ministeri de Sanitat, firmada pel sub director general de Sanitat Exterior, Fernando Carreras Vaquer, el Govern recorda que per l’ordre TMA/330/220 del 8 d’abril es prorrogava la prohibició d’entrada de barcos de passatge procedents de la República d’Itàlia i de creuers de qualsevol origen amb destinació a altres ports, per limitar la propagació i el contagi de la Covid-19.

En el seu article únic s’establia la prohibició expressa de l’entrada a ports espanyols dels barcos de passatge tipus creuer procedents de qualsevol origen, tot i que es contemplava la possibilitat de fer excepcions que permetrien aixecar les prohibicions a les embarcacions, que hauran de ser autoritzades. No obstant, segons la resolució, «no és procedent aixecar la prohibició d’entrada del barco ‘Allure of the Seas’ al port de Cadis».