havien de ser repatriats

Tres dels sis morts en l'accident de Bolívia eren veïns de Reus

Van perdre la vida sis persones: els dos pilots i quatre ciutadans espanyols i bolivians amb doble nacionalitat

L'alcalde Carles Pellicer ha mostrat el condol pel sinistre i s'ha posat a disposició dels familiars

avion-bolivia

avion-bolivia

1
Es llegeix en minuts
Efe

Tres dels sis morts en l’accident d’avioneta que va tenir lloc aquest dissabte passat a Bolívia eren veïns de Reus (Tarragona) que havien de ser repatriats en un vol humanitari, segons fonts municipals del consistori tarragoní.

Els tres veïns de Reus morts en el sinistre són el matrimoni format per Francisco Gallego González i Dely Salvatierra i la cosina de la dona, Yandira Velarde.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer (Junts x Reus), ha mostrat la seva pena per l’accident i s’ha posat a disposició dels familiars per al que necessitin.

També l’executiu local ha donat el seu condol a les famílies i pròxims a les sis víctimes mortals.

Dissabte es va estavellar una aeronau Beechcraff Baron B-55 de la Força Aèria Boliviana (FAB) que es va enlairar de la ciutat de Trinidad, al departament amazònic de Beni, cap a l’oriental Santa Cruz, perquè des d’allà els passatgers prenguessin el pròxim dimecres un vol de repatriació a Madrid.

Notícies relacionades

Van morir sis persones: els dos pilots i quatre ciutadans espanyols i bolivians amb doble nacionalitat, entre ells, una cooperant de Psicòlegs sense Fronteres que formava part d’un projecte de prevenció de violència de gènere a Beni.

Aquest pròxim 6 de maig està programat un vol entre l’aeroport de Viru Viru de Santa Cruz i Madrid per repatriar els espanyols atrapats a Bolívia a causa de la pandèmia de coronavirus.