a la garrotxa

El conductor del cotxe que va caure per un desnivell de 20 metres després va agredir dos mossos

L'home, que va rebentar el vidre del cotxe policial, conduïa sense permís

La seva acompanyant també va ser detinguda per amenaces i atemptat contra l'autoritat

mdedios53300944 un sanitari observa el cotxe estimbat al pont des del pont q200503133403

mdedios53300944 un sanitari observa el cotxe estimbat al pont des del pont q200503133403 / Cedida Anti-radars Garrotxa

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conductor accidentat que va caure per un desnivell de 20 metres aquest dissabte a Les Planes d’Hostoles (Garrotxa) i va anar a parar al riu Brugent conduïa sense permís. A més, durant la detenció, que es va produir quan ell mateix va tornar al lloc del sinistre, va agredir dos agents dels Mossos i va rebentar el vidre del cotxe policial.

L’home presentava símptomes d’haver begut i tenia ferides compatibles amb l’accident. La seva acompanyant també va intentar evitar que els Mossos detinguessin el conductor i va acabar arrestada per un delicte d’amenaces i resistència als agents de l’autoritat, ja que dos dels policies van requerir assistència mèdica.

Els fets es van produir aquest dissabte, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda. L’home, de 36 anys, circulava per la C-63, al terme municipal de Les Planes d’Hostoles quan, just abans de travessar el pont, va tenir un accident i va anar a parar al riu, uns 20 metres més a baix.

Les tanques de protecció no estaven malmeses, cosa que fa pensar que es va precipitar per una via que hi ha just abans de l’entrada del pont que travessa el riu Brugent.

Posteriorment, l’home hauria sortit del vehicle pel seu propi peu i, al cap d’una estona, es va presentar amb una acompanyant al lloc dels fets. Una vegada allà, va assegurar als agents que li havien robat el cotxe.

Ferides de l’accident

Els agents que el van atendre van notar que l’home presentava símptomes evidents d’haver begut i ferides a diverses parts del cos compatibles amb l’accident. Quan li van demanar que se sotmetés a la prova d’alcoholèmia, el sospitós s’hi va negar i es va posar agressiu.

Quan els agents van intentar detenir-lo va ser la seva acompanyant qui va intervenir per evitar que se l’emportessin, amenaçant els policies, que també la van acabar arrestant. Abans que els mossos s’emportessin als arrestats, el conductor va rebentar un dels vidres del cotxe patrulla.

Notícies relacionades

L’home va ser detingut per delictes de danys, desobediència, atemptat als agents de les autoritat, lesions i conduir sota els efectes de l’alcohol. A més, se l’ha denunciat per circular sense permís.

La dona, de 41 anys, va quedar detinguda per un delicte d’amenaces i un d’atemptat als agents de l’autoritat. S’espera que tots dos passin a disposició del jutjat de guàrdia d’Olot en les pròximes hores.