Tancament de l'hospital de campanya

Almeida demana disculpes per l'acte d'Ifema

L'alcalde de Madrid reconeix que hi va haver escenes en el tancament de l'hospital que no s'haurien d'haver produït

ayuso-perdon / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha demanat disculpes per si durant l’acte del tancament d’Ifema va incórrer «en alguna conducta que no és compatible amb l’exemplaritat» i ha reconegut que es van produir escenes que no s’haurien d’haver produït.

En declaracions a Telemadrid, en la celebració del Dos de Maig a la Puerta del Sol, el regidor ha posat èmfasi que aquest divendres Ifema va ser «un símbol no d’alegria, perquè no hi pot haver alegria mentre no s’hagi superat la pandèmia», però sí «un símbol d’esperança».

«Això va fer que ahir es desbordessin les emocions», ha dit. A continuació, ha incidit en què es van viure determinats moments «que no haurien d’haver-se produït» ja que no lliguen «amb el missatge» que estan transmetent des de les institucions.

Notícies relacionades

En aquest punt, ha posat èmfasi que «no va ser res a propòsit, ni va ser intencionat» però ha remarcat que han de ser «curosos» perquè aquestes escenes «no es produeixin» i no es transmetin «unes imatges que no correspon a les institucions». «Demano disculpes si en algun moment vaig incórrer en alguna conducta que no és compatible amb l’exemplaritat que li estem demanant a la societat madrilenya, però que això no enteli que Ifema es tanqués, que es donés l’alta als quatre últims pacients», ha afirmat.

En relació amb la investigació que ha obert la Delegació del Govern a Madrid, l’alcalde ha assenyalat que pot fer el que cregui «convenient» però també ha posat èmfasi que pràcticament és la primera notícia que tenen d’aquesta institució. «Ens agradaria que s’impliqués més, no només per investigar-ho, que si ha de fer-ho que ho faci, però sobretot per posar l’espatlla i donar un cop de mà a les institucions madrilenyes», ha dit.