A València

L'EMT investiga l'envestida d'un autobús urbà a un vehicle privat

El vídeo mostra com, després d'una disputa de trànsit, el conductor accelera i colpeja intencionadament el vehicle a dues ocasions

autobusero valencia / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’Empresa Municipal de Transports de València investiga l’envestida fins a dues ocasions per part d’un dels seus autobusos urbans a un vehicle privat que estava aturat al carril bus. Tant l’EMT com la Policia Local coincideixen que l’incident es va produir dilluns al carrer de San Vicente a les 12.40 hores, informa Levante-EMV, diari del grup editorial Prensa Ibérica.

Notícies relacionades

Segons es pot veure en el vídeo, un autobús municipal envesteix diverses vegades un turisme estacionat al carril bus, el conductor del qual havia baixat del vehicle, deixant la porta oberta, i estava parlant amb el de l’autobús.

Els implicats en el succés van oferir versions contraposades dels fets amb testimonis que corroboraven la seva versió. L’amo de l’automòbil assegurava haver patit un petit xoc i que havia estacionat al carril per sol·licitar la documentació al xòfer. El fefaent és l’envestida intencionada del conductor del bus, arrossegant el cotxe diversos metres.