sense antecedents

Presó per al veí de Reus que gairebé mata la seva parella

És en presó sense fiança acusat d'homicidi en grau de temptativa

La dona segueix ingressada molt greu a l'hospital per ferides d'arma blanca

reus / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El jutge ha ordenat presó comunicada i sense fiança per al veí de Reus (Tarragona) que diumenge gairebé mata la seva dona, que contínua ingressada molt greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per ferides d’arma blanca.

El detingut, segons informen fonts judicials, està ara pendent de ser traslladat a la presó de Mas d’Enric del Catllar (Tarragona) per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Fugida després de l’agressió

Els fets van tenir lloc diumenge a la tarda, quan el detingut, de 42 anys i sense antecedents, va ferir greument la seva parella, de 48, amb una arma blanca al seu domicili, al número 3 del carrer de l’Escultor Rocamora de Reus.

Notícies relacionades

Després de l’atac, l’home va fugir del lloc amb la camisa ensangonada, si bé alguns veïns van gravar la fugida i la Guàrdia Urbana de Reus va poder detenir-lo una mitja hora després pels voltants.

Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van aconseguir estabilitzar la víctima, amb ferides molt greus, i traslladar-la a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on contínua ingressada a l’uci.