incompliment de l'estat d'alarma

Sancionat per «passejar» els seus peixos a Logronyo

Un altre multat va explicar als agents que viatjava a casa d'un amic a entregar-li el comandament d'una videoconsola

La Policia Nacional va localitzar també a la capital de La Rioja una dona que portava a passejar un conill

zentauroepp53207983 logro o  23 04 2020   los agentes miguel  i  y juanan  d   d200424124736

zentauroepp53207983 logro o 23 04 2020 los agentes miguel i y juanan d d200424124736 / Raquel Manzanares

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Direcció Superior de Policia de La Rioja han sancionat una persona que es trobava a la via publica «passejant» els seus dos peixos, en un cèntric carrer de Logronyo, incomplint clarament els termes del reial decret 463/2020 que estableix l’estat d’alarma.

Els fets van ser detectats quan els agents, fent el seu servei de prevenció i seguretat en relació amb el compliment de les mesures adoptades durant l’estat d’alarma, van sorprendre una persona passejant a plena llum del dia per un cèntric carrer de Logronyo, la qual portava una peixera que contenia dos peixos.

Notícies relacionades

Al ser identificada i preguntada pel motiu de ser a la via pública, va manifestar que venia de casa de la seva germana de recollir els seus peixos i que els estava «portant a passejar», els agents davant de tal manifestació, van procedir a realitzar una proposta de sanció en virtut de les competències atribuïdes per l’article 16 de la LO 4/205 i partint del disposat al reial decret 463/2020 decretat pel Govern d’Espanya, pel qual es va aprovar l’estat d’alarma amb motiu de la crisi sanitària motivada per la malaltia infecciosa Covid-19.

Un altre ciutadà va explicar als agents que viatjava a casa d’un amic a entregar-li el comandament d’una videoconsola, motivant que era una cosa d’urgència i de primera necessitat per al seu amic. D’altra banda, els agents també van localitzar una dona que estava passejant un conill en ple Logronyo.