PREGÀRIA PRÈVIA AL RAMADÀ

Desenes de persones se salten el confinament per escoltar l'oració de l'imam del Vendrell

La Policia Local obre diligències per investigar i sancionar els fets

iman vendrell / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local del Vendrell (Tarragona) investiga una concentració pública d’unes 50 persones que va tenir lloc a les 20.30 hores d’aquest divendres al municipi mentre un imam realitzava una crida a l’oració a la via pública, malgrat estar prohibida pel confinament.

Fonts municipals han explicat a Europa Press que l’associació que va organitzar la crida a l’oració va demanar els fidels que seguissin la pregària des de casa, però que, malgrat això, unes 50 persones es van desplaçar fins on l’imam cridava a l’oració prèvia a la celebració del Ramadà.

La iniciativa, impulsada per l’Associació Cultural de Joves i Esports de Catalunya del Vendrell, pretenia que els feligresos seguissin l’oració des dels balcons.

En un comunicat, l’ajuntament ha informat que la concentració no estava autoritzada, i que s’han obert diligències municipals «per investigar i sancionar els fets».

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Kenneth Martínez, ha assegurat que el consistori estava informat de l’activitat religiosa, però que es va plantejar com qualsevol altra iniciativa que s’està fent aquests dies del confinament.

 

Temes:

El Vendrell