a pradejón

Denunciades set persones per muntar una barbacoa a La Rioja

La Guàrdia Civil sanciona el grup, que va ser delatat per una enorme columna de fum negre

barbacoa / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil a La Rioja ha denunciat per incomplir l’estat d’alarma declarat pel coronavirus  set persones que feien una barbacoa en un descampat urbà del municipi de Pradejón, a La Rioja, on van ser sorpreses al ser delatades per una enorme columna de fum negre. Els denunciats van dir als agents que solen realitzar tasques de crema d’escombraries i d’abonar el terreny amb fems, per això havien encès la foguera, però no van trobar una justificació que expliqués la graella que tenien.

En una nota, la Guàrdia Civil ha afegit aquest dimarts que, entre les seves últimes actuacions a La Rioja, figura l’auxili que van prestar a un home que es va quedar atrapat dins del seu vehicle al riu Cidacos al seu pas per Autol. Aquest home, després de ser ajudat a sortir, no va poder justificar el seu desplaçament, motiu pel qual ha sigut denunciat per incomplir l’estat d’alarma. El sinistre es va comunicar a la companyia asseguradora perquè extregui el tot terreny.

Una altra barbacoa denunciada a Alacant

Notícies relacionades

El cas de la barbacoa de Pradejón no ha sigut l’únic en les últimes hores. Agents de la Guàrdia Civil van denunciar set joves d’entre 19 i 32 anys diumenge després de sorprendre’ls quan presumptament celebraven un aniversari amb una barbacoa a les zones comunes d’una urbanització de Guardamar del Segura (Alacant).

Va ser la trucada d’un particular la que va alertar de la celebració d’aquesta festa, segons ha explicat la Guàrdia Civil en un comunicat. A l’arribada dels agents, van trobar set persones que pel que sembla estaven celebrant un aniversari, en què no faltaven begudes alcohòliques, barbacoa i vestimenta festiva. Tots aquests joves van ser proposats per a sanció per incomplir les restriccions decretades en l’estat d’alarma per contenir la pandèmia del coronavirus.