A Alacant

Detinguts tres homes que anaven amb cotxe a fer una barbacoa

La policia en va trobar un de tapat a la part posterior de l'automòbil i un altre, al maleter

GRAF5281. MADRID (ESPAÑA), 03/04/2020.- Agentes de la Policía Local realizan un control en la madrileña Plaza Castilla, este viernes. Los españoles se mantienen en situación de confinamiento un nuevo fin de semana, con la advertencia de que los controles de carreteras se intensificarán en la antesala de la Semana Santa, que llega con cerca de 11.000 muertos y en torno a 120.000 contagiados por coronavirus. EFE/Kiko Huesca . EFE/Kiko Huesca

GRAF5281. MADRID (ESPAÑA), 03/04/2020.- Agentes de la Policía Local realizan un control en la madrileña Plaza Castilla, este viernes. Los españoles se mantienen en situación de confinamiento un nuevo fin de semana, con la advertencia de que los controles de carreteras se intensificarán en la antesala de la Semana Santa, que llega con cerca de 11.000 muertos y en torno a 120.000 contagiados por coronavirus. EFE/Kiko Huesca . EFE/Kiko Huesca / Kiko Huesca (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant tres persones després de sorprendre-les quan es dirigien amb el seu vehicle, pel que sembla, a celebrar una barbacoa a una altra localitat. Dos d’ells estaven ocults al cotxe entre mantes i cerveses i, presumptament, havien vulnerat el confinament diverses vegades per recollir-se entre ells i comprar menjar i beguda.

Se’ls acusa d’un presumpte delicte de desobediència al vulnerar «de forma reiterada i conjunta» les obligacions imposades per l’estat d’alarma pel coronavirus, han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Un bony de grans dimensions a la part posterior

Els fets van ocórrer dissabte. Un dispositiu de control instal·lat a l’avinguda de Dénia, cap a les 12.30 hores, va interceptar un vehicle que aparentment tenia només un ocupant, però en la part posterior del qual els agents van observar un bony de grans dimensions.

Davant de les incoherències en les explicacions del conductor sobre el motiu del seu desplaçament, els policies van decidir inspeccionar el cotxe. Així, van sorprendre un altre home amagat en la part del darrere sota una manta.

Un home al maleter

Seguidament, els agents van inspeccionar el maleter, on van trobar un altre home amagat juntament amb cerveses, menjar i llenya que acaben d’adquirir, pel que sembla, per fer una barbacoa. Després de diverses gestions, els policies van esbrinar que els sospitosos suposadament havien realitzat diversos desplaçaments no autoritzats durant aquelles últimes hores.

Notícies relacionades

En primer lloc, pel que sembla, s’havien recollit els uns als altres des del Campello fins a la ciutat d’Alacant. Després, havien anat a comprar menjar, llenya i begudes alcohòliques junts en diferents establiments i, finalment, sembla ser que s’estava desplaçant fins al Campello per passar el dia junts en el moment en què van ser interceptats.

En llibertat amb càrrecs

Per tot això, els agents van arrestar els tres homes, que van ser traslladats a dependències policials i, després de ser sentits en declaració, van ser posats en llibertat amb càrrecs, sent informats de l’obligació de presentar-se davant de l’Autoritat Judicial quan siguin citats.