RECTIFICACIÓ GOVERNAMENTAL

Interior ordena que no es multi per comprar determinats productes

Marlaska dona instruccions perquè des de les delegacions del Govern es deixin de fer llistes d'articles que es poden o no adquirir

undefined53034627 el ministro del interior  fernando grande marlaska  durante 200406171851

undefined53034627 el ministro del interior fernando grande marlaska durante 200406171851 / Moncloa

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Ministeri de l’Interior  ha donat instruccions perquè des de les delegacions i subdelegacions del Govern es deixin de fer llistes de productes que es poden o no comprar i, per tant, que no es multi per adquirir-ne algun de determinat. 

En roda de premsa telemàtica des del palau de la Moncloa, el titular d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha respost així al ser preguntat per si s’anaven a retirar les multes per adquirir determinats productes d’alimentació o beguda. 

Notícies relacionades

Marlaska ha explicat que ahir mateix al Centre de Coordinació es va donar una instrucció al secretari d’Estat de Seguretat perquè des de les delegacions i subdelegacions del Govern «es deixés de fer aquest tipus de llistes sobre els productes susceptibles de ser adquirits o no als locals que poden estar oberts» segons estableix el decret de l’estat d’alarma. 

«Dins d’aquesta autoexigència» del Govern, quan veu que «alguna cosa no és correcta, intentem al més aviat possible prendre les mesures necessàries», ha postil·lat el ministre de l’Interior.