a cadis

Denunciades tres persones per simular una sortida processional pels carrers de Villamartín | VÍDEO

El vídeo, en el qual es veia dues persones simulant ser un Crist i una Verge, es va difondre a través de les xarxes socials

villamartin / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha denunciat a la localitat de Villamartín (Cadis) tres persones que van realitzar un vídeo de caràcter satíric, en què simulaven una sortida processional pels carrers del municipi. Les denúncies han sigut interposades per la vulneració de la normativa que regula els desplaçaments durant la vigència de l’Estat d’Alarma.

Notícies relacionades

Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, l’actuació va tenir lloc quan els guàrdies civils de Villamartín van tenir coneixement que, a través de xarxes socials, s’estava difonent un vídeo en el qual un home i una dona desfilaven pels carrers de la localitat, al compàs de marxes processionals, simulant ser un Crist i una Verge, i sent gravats mentre «desfilaven» per una tercera persona.

Després d’identificar els participants en l’esmentat vídeo, se’ls va notificar que se’ls obriria un expedient sancionador per vulnerar la normativa que regula els desplaçaments durant la vigència de l’Estat d’Alarma decretat pel Covid-19.