DELINQÜENTS TRAÏDORS

Atraquen una farmàcia de Madrid aprofitant els aplaudiments solidaris

Els lladres van fugir només amb uns 600 euros perquè la majoria de clients paga amb targeta

zentauroepp52849310 farmacia200319122921

zentauroepp52849310 farmacia200319122921 / Eduardo Parra - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Euriopa Press

Dos homes van atracar dimecres passat una farmàcia del madrileny barri de Sanchinarro aprofitant els aplaudiments solidaris de les 20.00 hores, sense que cap persona resultés ferida, ha informat a Europa Press Maite, la propietària de l’establiment.

En aquell moment es trobava atenent a la farmàcia un dels seus treballadors preparant-se per tancar. Llavors, dos homes, vestits amb gorres i passamuntanyes, van entrar i el van intimidar amb una pistola, aprofitant la bullícia que es genera durant els aplaudiments ciutadans d’aquella hora.

Els dos individus van demanar a crits els diners, es van colar en la taulell, van obrir les dues caixes enregistradores i van sostreure’n la recaptació. Però com que els va semblar poc van accedir a la rebotiga i van agafar un sobre amb més diners.

A més, van demanar insistentment a l’empleat que els donés la caixa forta, però com que no en tenen els va entregar un petit dipòsit metàl·lic tancat amb fàrmacs en el seu interior. Els lladres van intentar obrir-lo sense èxit i se’n van anar, no sense abans tancar al bany el treballador i demanar-li que sortís només després de comptar fins a 30.

Botí escàs

Els lladres van fugir precipitadament del lloc amb uns 600 euros, una quantitat no gaire alta, ja que la majoria de les persones estan pagant amb targeta des de l’inici de la crisi del coronavirus.

Notícies relacionades

La propietària de la botiga, situada al carrer d’Oña, té constància que dos dies després va ser assaltada una altra farmàcia al carrer Ramonet, al barri de Pinar del Rey, i que hi ha «bandes especialitzades» a robar en farmàcies, ja que són dels pocs establiments oberts durant l’estat d’alarma. Els ‘lladregots’ aprofiten els aplaudiments solidaris o l’hora de tancament per a això.

Precisament avui, la Policia Nacional ha informat de la detenció de dos homes quan estaven atracant una farmàcia al madrileny barri de Carabanchel, que a més són els responsables de vuit assalts similars més comesos a la capital.