l'empleada i dos agents, lesionats

Detingut 'in fraganti' quan robava a una farmàcia de Nou Barris

L'home va empènyer violentament l'empleada, va arrencar la caixa enregistradora i es va resistir als mossos quan sortia amb ella

whatsapp-video-2020-04-04-at-123310 vid 04 123648 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres a la nit un home quan estava robant la caixa d’una farmàcia a Barcelona, l’empleada de la qual va empènyer violentament.

Fonts dels Mossos han explicat aquest dissabte que el succés va tenir lloc cap a les 21.00 hores, quan dos agents del grup de Robatoris Violents vigilaven l’entorn d’una farmàcia del districte de Nou Barris, en el marc de l’‘operació Oris’, amb la qual s’ha reforçat la presència a prop d’establiments considerats essencials durant el confinament per la pandèmia de coronavirus.

Agents ferits

Els agents, que van resultar ferits en l’actuació, van observar com el detingut, de 42 anys i nacionalitat espanyola, empenyia violentament l’empleada de la farmàcia, a qui va ocasionar diverses ferides, quan aquesta va sortir de l’establiment per procedir al seu tancament.

Notícies relacionades

Una vegada dins, l’home va arrencar una caixa enregistradora automatitzada i va sortir amb ella, moment en què va ser interceptat pels mossos. El detingut, segons les mateixes fonts, es va resistir violentament a ser detingut, ocasionant lesions als dos agents. Un d’ells es troba de baixa per aquesta agressió.

Un ganivet

En el moment de la detenció, l’home portava un ganivet però no el va utilitzar contra els mossos, que investiguen la seva possible participació en successos similars. Al detingut se li imputen, a més d’incompliment del confinament, els delictes de robatori violent, atemptat a l’autoritat i lesions.

Temes:

Robatoris