antidisturbis a bcn durant 23 anys

Mor el primer policia nacional en actiu per coronavirus

El José Luis era un oficial destinat a l'aeroport de Girona - Costa Brava

Mor el primer policia nacional en actiu per coronavirus

FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un oficial de la Policia Nacional destinat a l’aeroport Girona - Costa Brava ha mort aquest dimecres als 60 anys d’edat a causa del coronavirus i constitueix la primera víctima mortal en membres en actiu d’aquest cos de seguretat causada per la pandèmia.  Segons han informat a Efe fonts policials, l’oficial, José Luis, ha mort avui a l’agreujar-se el seu estat després d’haver resultat infectat pel Covid-19.

Notícies relacionades

L’oficial mort va exercir durant 23 anys a Barcelona a la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), els antiavalots de la Policia Nacional, amb un breu parèntesi en què va estar destinat a Sevilla, entre 2014 i 2017, segons les fonts.  Actualment, havia ascendit al rang d’oficial i estava destinat a l’aeroport de Girona - Costa Brava. Es tracta, segons les fonts, del primer membre en actiu de la Policia Nacional que mor víctima del coronavirus.

Divendres passat, 27 de març, un policia nacional que es trobava en segona activitat, és a dir, que feia anys que ja no donava servei actiu, va morir també per coronavirus.