pandèmia global

El director del principal hospital per a coronavirus de Moscou, positiu després de rebre Putin

El metge, que va estrènyer la mà del president rus, està confinat al seu despatx, des d'on continua realitzant a distància la seva feina habitual

El portaveu del mandatari afirma que aquest es realitza proves de forma periòdica i que «tot està bé»

putin

putin / Alexei Druzhinin (AP)

1
Es llegeix en minuts

El director del principal hospital de la zona de Moscou per a malalts de coronavirus, Denis Protsenko, ha revelat aquest dimarts que ell també s’ha encomanat, dies després de rebre la visita al centre del president rus, Vladimir Putin, a qui va estrènyer la mà.

En un missatge publicat a les seves xarxes socials, Protsenko ha confirmat el contagi i que es troba aïllat al seu despatx, des del qual continua realitzant a distància la seva feina habitual, incloses les consultes. «Espero que la immunitat desenvolupada durant aquest mes estigui fent la seva feina», ha assenyalat, segons l’agència Sputnik.

Visita la setmana passada

Notícies relacionades

Putin va visitar l’hospital de Kommunarka, dirigit per Protsenko, la setmana passada. El servei de premsa del Kremlin va difondre llavors imatges que els mostren a tots dos reunits, passejant junts per les instal·lacions i fins i tot fent una encaixada de mans.

El portaveu de la Presidència, Dimitri Peskov, ha reiterat que Putin es realitza les proves de forma periòdica i que «tot està bé». Les autoritats russes han confirmat fins a aquest dimarts més de 2.300 casos de coronavirus i 17 morts, amb Moscou com a àrea més afectada per la pandèmia.