lladregot oportunista

Detingut per robar a 12 cases de la Costa Brava en ple confinament

L'home, veí de Torroella de Montgrí i sense antecedents, ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració

leszpdxthr8 vgv3 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un veí de Torroella de Montgrí (Girona) ha sigut detingut com a presumpte autor de 12 robatoris comesos en domicilis del nucli de l’Estartit, que compta amb nombrosa població vacacional i de cap de setmana, en ple confinament per la crisi del coronavirus, segons informen els Mossos.

La detenció va tenir lloc el passat 26 de març, quan els agents van iniciar un dispositiu de recerca després de conèixer que s’havien produït diversos assalts a cases i apartaments d’aquesta zona de la Costa Brava.

Alertats per veïns que havien vist dos homes al jardí d’una vivenda que carregaven dos televisors, els policies es van dirigir a aquest lloc.

Una d’aquestes dues persones es va amagar en un edifici abandonat que va ser envoltat per alguns agents, mentre la resta inspeccionava domicilis violentats.

Tornavís

Finalment, l’home, de 28 anys i nacionalitat marroquina, va ser localitzat i, en el registre posterior, se li va trobar a la butxaca posterior dels pantalons un tornavís que suposadament havia utilitzat per forçar les vivendes.

Notícies relacionades

Al capturat se l’acusa de 12 robatoris, tres d’ells en grau de temptativa, i la investigació segueix oberta sense que es descartin noves detencions.

Aquesta persona, sobre qui no consten antecedents, va ser posada en llibertat després de prestar declaració a l’espera de citació judicial, mentre que els dos televisors sostrets han sigut recuperats.