Barcelona convoca una macrosessió de gimnàstica als balcons el 12 d'abril

zentauroepp52963284 graf3109  ourense  29 03 2020   varios vecinos salen al balc200329172750

zentauroepp52963284 graf3109 ourense 29 03 2020 varios vecinos salen al balc200329172750 / Brais Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Ajuntament de Barcelona organitzarà el pròxim 12 d’abril, a les dotze del migdia, una ‘macrosessió’ de gimnàstica massiva i simultània als balcons o al costat de les finestres de les cases amb motiu del confinament per la pandèmia de coronavirus.

L’Ajuntament ha informat de la iniciativa aquest diumenge en un comunicat en què anima a participar en la iniciativa i en el qual recorda que, cada any, durant les festes de la Mercè, unes 5.000 persones participen a la ciutat a una convocatòria de ‘fitnes’ al carrer, l’última a Montjuïc.

La proposta busca, segons el consistori, que el major nombre de persones, de totes les edats i amb qualsevol condició física, surtin al balcó el dia 12 d’abril, Diumenge de Pasqua, a Setmana Santa, a les 12 hores, per compartir una sessió de ‘fitnes’ d’entre 10 i 15 minuts.

En els dies previs es posarà a disposició dels ciutadans la coreografia a realitzar, elaborada pels centres municipals d’esport.

La iniciativa s’emmarca en la campanya que ha posat en marxa l’ajuntament, arran del confinament decretat per la pandèmia per Covid-19, de promoció de la pràctica de l’esport i que es desenvolupa amb el lema ‘BCN es mou dins de casa’.

Actius a casa

Notícies relacionades

El consistori remarca que, malgrat la situació de confinament, és important que els ciutadans continuïn actius a casa, tant pel benestar físic com el psíquic, tant a nivell individual com familiar.

La campanya es desenvoluparà des de la plataforma ‘Decidim.Barcelona’ amb les classes que impartiran des dels centres municipals d’esport i amb les iniciatives que aportin els ciutadans i entitats.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions