LIMITAR ELS DESPLAÇAMENTS

Detingut el presumpte autor de l'atropellament a un agent a un control a Granada

Es tracta de segon atropellament a un guàrdia civil en 48 hores a Espanya

MADRID, 24/03/2020.- Efectivos de la Guardia Civil realizan un control de tráfico en la M-40, en las proximidades del Hospital Temporal de la Comunidad de Madrid ubicado en Ifema. EFE/ Chema Moya

MADRID, 24/03/2020.- Efectivos de la Guardia Civil realizan un control de tráfico en la M-40, en las proximidades del Hospital Temporal de la Comunidad de Madrid ubicado en Ifema. EFE/ Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

El presumpte autor de l’atropellament a un agent de la Guàrdia Civil durant un control de carretera a la carretera GR-3424, al terme municipal de Granada, ja ha sigut detingut, segons ha informat un portaveu de l’institut armat, que continua instruint diligències.

La subdelegada del Govern, Inmaculada López, ha confirmat igualment l’arrest del presumpte autor de l’atropellament, que es va produir aquest divendres a les 12.50 hores en un encreuament on s’estava muntant un control de carretera per limitar els desplaçaments per la crisi del coronavirus.

El guàrdia civil atropellat pertany a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància i ha sigut evacuat a l’hospital de Traumatologia de Granada amb pronòstic reservat.

Segon atropellament a un guàrdia civil

Notícies relacionades

Aquest és el segon atropellament d’un membre de les forces de seguretat desplegades a les carreteres per limitar els desplaçaments per la crisi del coronavirus.

El matí d’aquest divendres el jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 de Navalcarnero (Madrid) ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per al conductor del vehicle que dimecres va atropellar un guàrdia civil a l’A-42 a Casarrubuelos (Madrid), que no tenia carnet de conduir i va donar positiu en drogues.