A CASARRUBUELOS (MADRID)

Quatre detinguts per atropellar un guàrdia civil en un control pel coronavirus

L'agent, de 40 anys, ha sigut traslladat greu a l'hospital en helicòpter

MADRID, 24/03/2020.- Efectivos de la Guardia Civil realizan un control de tráfico en la M-40, en las proximidades del Hospital Temporal de la Comunidad de Madrid ubicado en Ifema. EFE/ Chema Moya

MADRID, 24/03/2020.- Efectivos de la Guardia Civil realizan un control de tráfico en la M-40, en las proximidades del Hospital Temporal de la Comunidad de Madrid ubicado en Ifema. EFE/ Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la Guàrdia Civil han detingut quatre persones acusades d’atropellar a l’autovia de Toledo (A-42) al seu pas per Casarrubuelos (Madrid) un company que feia un control relacionat amb la restricció dels moviments per l’estat d’alarma, i que ha sigut traslladat greu a l’hospital en helicòpter. 

Fonts de la Comandància de Madrid han informat que els fets han passat cap a les 11.15 hores d’aquest dimecres en un control que s’estava duent a terme a l’altura del quilòmetre 30 de l’A-42, al terme municipal de Casarrubuelos. 

En estat greu

Notícies relacionades

Un dels agents del destacament de trànsit de Leganés ha sigut arrossegat per un vehicle i ha sigut evacuat greu a l’hospital en helicòpter.

El ferit té uns 40 anys i quan el Servei d’Urgència Mèdica de Madrid (Summa) ha arribat presentava una fractura oberta de tíbia i un traumatisme cranioencefàlic, i ha sigut evacuat a l’hospital 12 d’Octubre. 

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions