CORONAVIRUS MORTAL

S'eleven a 9 els morts a la residència Montserrat Caballé de Madrid

Missatgers de la Pau aclareix que en aquest centre no s'hi ha acumulat cap cadàver ni ara ni mai»

zentauroepp52884199 miembros de la ume en  la residencia de ancianos de virgen d200323142757

zentauroepp52884199 miembros de la ume en la residencia de ancianos de virgen d200323142757 / A PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Nou avis han mort des de l’alerta sanitària per coronavirus a la residència Montserrat Caballé de Madrid, un dels centres gestionats per l’ONG Missatgers de la Pau del Pare Ángel, segons han informat aquest dimarts des d’aquesta entitat en un comunicat, a què ha tingut accés Europa Press.

En aquest, Missatgers de la Pau ha aclarit que en aquest centre no s’hi ha acumulat cap cadàver ni ara ni mai», negant d’aquesta forma les informacions publicades sobre això. Segons han explicat, a la residència va morir-hi de matinada un avi, i es va notificar immediatament a la funerària perquè acudís a recollir-ne el cos.

Notícies relacionades

«A causa de l’aglomeració de morts que lamentablement hi ha a Madrid, la funerària va contestar que hi aniria tan aviat com fos possible,  i en aquests moments s’espera que arribi», han explicat des de Missatgers de la Pau.

D’altra banda, en cas de morts, la residència assegura que segueix un estricte protocol d’actuació consistent, entre altres mesures, a aïllar els cadàvers en una habitació preparada amb aquest objectiu.