QUARANTENA ANGUNIOSA

Detingut per apunyalar un company de pis que no el deixava sortir al carrer

La parella del presumpte agressor presentava tos i la víctima intentava dissuadir-los que sortissin a l'exterior

zentauroepp52757663 barcelona 12 03 2020  sociedad  pintada de una cara con masc200320202147

zentauroepp52757663 barcelona 12 03 2020 sociedad pintada de una cara con masc200320202147 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Mislata (València) un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte de lesions després d’apunyalar el seu company de pis, de 29, durant una discussió motivada perquè la víctima intentava evitar que l’agressor i la seva parella sortissin al carrer, atesa la situació d’estat d’alarma i perquè ella a més presentava tos.

Segons ha informat la Direcció Superior de Policia, agents que feien tasques de prevenció van ser alertats per la sala del 091 perquè es dirigissin a un carrer de Mislata on s’estava produint una baralla entre llogaters d’una vivenda.

Quan els policies van arribar al lloc van ser requerits per una dona al portal de la finca que va manifestar als agents que, moments abans, ella i la seva parella havien tingut una discussió amb un company de pis, ja que aquest els intentava dissuadir perquè no sortissin al carrer, a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus i a causa de la tos que tenia ella mateixa.

Ferida al coll

Moments després, es va presentar també un home amb una ferida sagnant al coll i una altra al braç esquerre, que va explicar als agents que la parella de la dona l’havia apunyalat amb un ganivet de «grans dimensions» després d’una discussió amb tots dos per persuadir-los que no sortissin al carrer.

Immediatament, els policies van sol·licitar assistència al lloc i els mitjans sanitaris van traslladar la víctima a un hospital per ser atès de les lesions.

Notícies relacionades

Al cap de pocs minuts, es va presentar al portal la parella de la dona, que va ratificar que havia tingut una discussió amb un company de pis, moment en què diversos testimonis van corroborar la versió de la víctima i un va entregar als agents el ganivet amb què s’havia produït l’agressió. 

Els agents després de diverses comprovacions van detenir el presumpte agressor, sense antecedents policials i en situació irregular al país, que ja ha passat a disposició judicial.