tres adults i cinc menors

La Policia multa un cotxe a Sevilla amb vuit persones a dins

El turisme, en el qual anava un nadó de 15 dies, incomplia les limitacions imposades durant l'estat d'alarma

20200323 481849 emergenciassevilla 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Sevilla ha localitzat i sancionat ahir a la tarda, diumenge, un turisme que circulava pel barri de Nervión en males condicions amb tres adults i cinc menors, entre ells un nadó de 15 dies, incomplint les limitacions imposades durant l’estat d’alarma per la crisi sanitària del coronavirus.

Segons informa Emergències Sevilla a les xarxes socials, consultades per Europa Press, una patrulla que feia tasques de vigilància per al compliment de l’estat d’alarma va detectar un vehicle que circulava de manera irregular i fent ziga-zagues per l’avinguda de la Cruz del Campo, per la qual cosa el va aturar per verificar les circumstàncies en què es trobava el vehicle i els seus ocupants.

Encara en marxa, els agents van poder comprovar a través de les bases de dades policials que el vehicle tenia l’ITV caducada, portava una roda punxada i els fars trencats, i a dins hi viatjaven diverses persones. En concret, el turisme anava conduït per una dona de 25 anys, que anava acompanyada de dues dones més, de 28 i 30 anys, i de cinc menors d’edat, quatre d’entre 2 i 9 anys i un nadó de 15 dies.

Davant d’aquesta situació, els agents van procedir a sancionar les infraccions de trànsit i l’incompliment de les normes en vigor i van escortar el vehicle fins al domicili a velocitat de seguretat i acompanyat per dos patrullers. Quan va arribar, els agents van comminar les tres dones a complir les mesures de confinament i evitar exposar els menors a qualsevol risc de contagi.

«Vigilància més rigorosa»

Notícies relacionades

El delegat de Governació de l’Ajuntament de Sevilla i responsable del Comitè Assessor durant l’activació del Pla d’Emergències Municipal, Juan Carlos Cabrera, ha assegurat que «la Policia Local serà més rigorosa en la vigilància del compliment de les mesures de confinament necessàries per frenar la pandèmia i que han marcat les autoritats sanitàries.

«Estem molt orgullosos del comportament de la societat sevillana i el seu compromís per frenar aquesta pandèmia, però sempre ens sorprèn algun cas com aquest, que posa en risc tant la seva salut com la dels altres, a l’augmentar el risc de contagi», ha lamentat Cabrera, que ha «felicitat els agents per la diligent actuació i la resta dels professionals d’emergències i serveis operatius de l’ajuntament i la resta d’administracions per la seva feina exemplar i servei públic».