CORONAVIRUS IMPARABLE

Almeida anuncia que Madrid està «preparat» per al seu tancament «quan sigui necessari»

«Hem de ser honrats, no puc dir que no es faci (el tancament) si es dona el pic», confessa l'alcalde madrileny

zentauroepp49897797 martinez almeida190917095818

zentauroepp49897797 martinez almeida190917095818 / Paco Campos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha assenyalat aquest dijous que la decisió de tancar la capital «no està en aquest moment en principi per ser presa de forma immediata», però que si s’ha de fer per frenar l’avanç del coronavirus, es farà.

«S’ha de ser honrat, no puc dir que no es faci (el tancament) si es dona el pic i si és escenari. Hem de ser francs, oberts. Qualsevol mesura que calgui adoptar perquè aquest virus es contingui, s’adoptarà», ha explicat en una entrevista a la Cadena Ser recollida per Europa Press.

El regidor ha qualificat la situació que viu la capital d’«incerta» i «molt difícil», tot i que ha posat en valor que «els ciutadans de Madrid han passat per moltes situacions tràgiques», i sempre han sabut estar a l’altura. «Des de cada un, si donem el millor de nosaltres mateixos, ho superarem», ha dit.

Situació molt preocupant

Notícies relacionades

Davant d’aquest tancament, «Madrid estaria preparat, que ningú ho dubti», ha assenyalat Martínez-Almeida, qui s’ha referit als «extraordinaris serveis públics i estar preparats per a qualsevol eventualitat i garantia sanitària». «És una situació molt preocupant però que poden confiar que s’adoptaran les mesures que siguin necessàries», ha expressat tot seguit.

Seguidament ha reiterat que no hi haurà «cap problema» de proveïment als supermercats i botigues de Madrid, i ha traslladat un «missatge de tranquil·litat absoluta».