SUSPENSIÓ DE CONGRESSOS I ACTES COMMEMORATIUS

Interior publica un document per protegir els Mossos del coronavirus

La Generalitat emet una nota per suspendre la celebració de «congressos, seminaris» i activitats similars de caràcter presencial que tinguin lloc a Catalunya, així com assistir-hi dins i fora de la comunitat

zentauroepp13550027 barcelona  barcelon s  08 07 2010    suplemento sobre el uso200309235321

zentauroepp13550027 barcelona barcelon s 08 07 2010 suplemento sobre el uso200309235321

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Generalitat ha emès aquest dilluns unes recomanacions per als agents dels Mossos, de Protecció Civil, els bombers, els centres d’atenció i gestió del 112 i altres col·lectius similars. Entre altres mesures, el document prohibeix la celebració de «congressos, seminaris» i activitats semblants de caràcter presencial que tinguin lloc a Catalunya, així com assistir-hi, tant dins com fora de Catalunya.

Les activitats de caràcter formatiu es podran celebrar «si no comporten la presència nombrosa de persones alienes al centre», i es recomana l’ús de mètodes no presencials per portar-les a terme. Sí que es mantindran les formacions que es desenvolupin a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, tot i que «sempre aplicant les mesures de seguretat que en cada moment estableixi l’autoritat sanitària» pertinent.

Notícies relacionades

En aplicació d’aquestes recomanacions de la Conselleria d’Interior els Mossos suspenen, entre altres actes, l’homenatge als morts, els jubilats o la jornada de portes obertes del cos.

La nota informativa facilitada a les comissaries dels Mossos assegura que les recomanacions entren en vigor «el 10 de març i seran susceptibles de revisió en coherència amb la situació de cada moment».