LA LLUITA PER LA IGUALTAT

Descarrega't les millors pancartes de la manifestació del 8-M

EL PERIÓDICO t'ofereix en format PDF les il·lustracions d'alguns dels millors lemes de les marxes amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Descarrega't les millors pancartes de la manifestació del 8-M
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Poques manifestacions tenen tant enginy en els lemes com la que té lloc cada 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Potser per allò de la rabiosa actualitat, una de les pancartes que s’emporta la palma aquest any és la que diu que ‘El masclisme mata més que el coronavirus’. Tot i que n’hi ha moltes més, com ‘El patriarcat sí que és una pandèmia’ o ‘No hi ha pitjor virus que el patriarcat’.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO t’ofereix en format PDF les il·lustracions d’alguns dels millors rètols del 8-M. N’hi ha prou amb prémer al document adjunt per poder descarregar-les. A més, totes elles i algunes més es poden veure a la galeria fotogràfica que segueix aquestes línies.

Al tractar-se d’un dia festiu i al sobrevolar l’amenaça de coronovarius, l’afluència d’aquest any en les manifestacions de ciutats com Madrid o Barcelona no ha sigut la d’edicions anteriors. Tot i així, el feminisme ha tornat a demostrar la seva força i desenes de milers de persones han plantat cara al masclisme amb pancartes enginyoses i carregades d’intenció.

Barcelona.

Barcelona.

Barcelona.

Barcelona.

Barcelona.

Barcelona.

Barcelona.

Madrid. / EFE / RODRIGO JIMÉNEZ

Madrid. / EFE / LUCA PIERGIOVANNI

Madrid. / efe / rodrigo jiménez

Madrid / EFE / rODRIGO JIMÉNEZ

Lleó. / EFE / CASARES

Màlaga. / europa press / álex zea