ESCOLA MONTECANAL

La Policia investiga l'intent de segrest d'una nena de 10 anys a la sortida de l'escola a Saragossa

Segons el relat de la menor, un home s'hauria acostat a la nena i l'hauria convidat a anar-se'n amb ell a l'interior del vehicle

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
L. M. G.

La Policia Nacional investiga el possible intent de segrest d’una nena de 10 anys a la sortida de l’escola pública Montecanal, a la capital aragonesa. Els fets haurien ocorregut, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO d’Aragó, a la sortida del centre escolar al migdia. 

Sobre la pista d’aquests fets ja hi ha agents de la comissaria de San José, que han rebut la denúncia dels progenitors de la menor. Paral·lelament, la Prefectura Superior de Policia d’Aragó ha activat un dispositiu de vigilància a la zona juntament amb la Policia Local. 

Notícies relacionades

Segons el relat de la menor, un home s’hauria acostat a la nena i l’hauria convidat a anar-se’n amb ell a l’interior del vehicle. La nena s’hi hauria negat i relatat al seu pare, que ha interposat la denúncia i l’ha posat en coneixement de la direcció del centre escolar dependent del Govern d’Aragó. 

Tant el CEIP Montecanal com el Rosales del Canal, pròxims entre ells, han enviat una circular als pares per comunicar-los l’ocorregut, per demanar tranquil·litat i per sol·licitar col·laboració si observen una cosa estranya als voltants de les escoles. No obstant, sol·liciten als progenitors que no s’alarmin. No s’han produït més denúncies.