CRIM A MADRID

El detingut acusat d'assassinar una dona a Ciudad Lineal tenia una pistola al cotxe

L'home va disparar al cap per l'esquena a la víctima, una paraguaiana de 40 anys, en ple carrer

comisara del cuerpo nacional de polica en albacete

comisara del cuerpo nacional de polica en albacete

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’home detingut acusat d’assassinar d’un tret una dona a Ciudad Lineal la setmana passada tenia una pistola al vehicle i ara els investigadors analitzen si amb aquesta arma va disparar al cap a la seva víctima, segons han detallat fonts policials a Europa Press.

La Policia Nacional va aconseguir detenir a Albacete aquest home de 56 anys com a principal sospitós d’assassinar en ple carrer una dona de 40 i nacionalitat paraguaiana, a la qual va disparar al cap per l’esquena la setmana passada, segons van confirmar a Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de Policia de Madrid.

L’arrest d’aquest home, de 56 anys i natural d’un poble de Ciudad Real, es va produir cap a les 23.45 hores de diumenge passat quan ell mateix es va entregar en dependències policials a Albacete al saber que se’l relacionava amb aquest crim, van indicar al seu torn fonts policials

El Grup VI d’Homicidis de la Policia Nacional havia activat una ordre de recerca per mirar de localitzar-lo i en el marc de la investigació sobre l’assassinat s’havien practicat algunes gestions relacionades amb ell.

Això va fer que l’home se sentís acorralat i pressionat i decidís presentar-se de manera voluntària a dependències policials. L’assassinat es va produir en ple carrer i hi va haver diversos testimonis que van poder facilitar dades del presumpte assassí.

Sense relació sentimental

Les primeres hipòtesis apunten que el presumpte autor dels fets no mantenia cap relació sentimental amb la víctima, però que sí que tenia una certa obsessió amb ella, han explicat a Europa Press fonts policials. Havia sigut arrestat en dues ocasions anteriors.

El crim va tenir lloc dimecres passat quan suposadament el detingut es va acostar per l’esquena i li va disparar al cap. Testimonis dels fets registrats a l’altura del número 4 del carrer Virgen de los Reyes van apuntar a un home corpulent com a responsable d’aquest assassinat.

Sanitaris del Samur-Protecció Civil van atendre la dona, que es trobava en parada cardiorespiratòria, que en un primer moment va aconseguir revertir després de practicar maniobres de reanimació durant més de mitja hora.

Notícies relacionades

Va ser traslladat a l’Hospital Gregorio Marañón i en el trajecte va tornar a entrar en parada i va ingressar al centre amb pronòstic molt greu. Els facultatius del Marañón van treballar intensament per estabilitzar-la, però finalment la dona va morir a conseqüència de les greus lesions que presentava.