«INDISPOSICIÓ LLEU»

El Papa continua refredat i suspèn de nou una audiència

Francesc, de 83 anys, ja va cancel·lar dijous la seva participació en una litúrgia

papa22ok

papa22ok

1
Es llegeix en minuts
Efe

El papa Francesc continua refredat i, tot i que aquest divendres ha celebrat amb normalitat la missa matutina a la capella de la seva residència, la casa Santa Marta, ha decidit suspendre l’audiència prevista al migdia amb els participants en un congrés al Vaticà.

«El papa Francesc va celebrar la missa i, al final, com és habitual, va saludar els participants, però va decidir suspendre les audiències oficials en agenda per aquest divendres. Les reunions previstes a Casa Santa Marta continuen regularment», ha informat el portaveu del Vaticà, Matteo Bruni.

Notícies relacionades

Dijous, Francesc, de 83 anys, no va acudir a la basílica de Sant Joan del Laterà, a Roma,per assistir a la litúrgia penitencial amb el clergat de Roma per una «lleu indisposició», com va explicar Bruni. No obstant, el Pontífex va mantenir una audiència amb els membres del Moviment Catòlic Global per al Clima i dues reunions privades més.

El Papa va aparèixer al’audiència de dimecres ja una mica refredat i a la tarda va celebrar la missa per a la imposició de la cendra i la tradicional processó des de la basílica de Santa Sabina a l’Església romana de Sant Anselm, al turó romà de l’Aventí.