Detingut a Alacant un «perillós» pròfug d'Alemanya per narcotràfic

L'home s'enfronta a una pena màxima de 15 anys de presó

zentauroepp45880609 recurso -200213194643

zentauroepp45880609 recurso -200213194643 / FERNANDO VILLAR

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la Policia Nacional han detingut un noi de 27 anys i nacionalitat alemanya escapat de la justícia del seu país per delictes de tràfic de drogues que està considerat un delinqüent «perillós».

Segons ha informat en nota de premsa la Policia, a finals de gener, l’oficina del sistema de comunicació policial internacional Sirene va rebre una alerta sobre una persona perillosa a Espanya que estava escapada d’Alemanya i buscada per narcotràfic. Es va posar llavors en marxa el Grup de Fugitius Internacionals per esbrinar on es podria estar amagant aquesta persona, que es va situar a la província d’Alacant. 

Policies del Grup de Crim Organitzat de la Brigada de Policia Judicial d’Alacant van localitzar un rastre del sospitós als voltants de la ciutat d’Alacant i van prosseguir la investigació «amb cautela» per tractar-se d’«una persona perillosa i que prenia moltes mesures de seguretat per no ser descobert».

Notícies relacionades

Els agents van detenir finalment el pròfug, que era buscat per ser jutjat a Alemanya i s’enfronta a una pena màxima de 15 anys de presó després de ser arrestat al seu apartament de la ciutat germànica de Germersheim en possessió de marihuana, amfetamines i èxtasis.

L’arrestat va ser posat a disposició del Jutjat Central número 3 d’Instrucció de l’Audiència Nacional.