A ALACANT

Una dona de 90 anys sobreviu després de caure des d'un setè pis

La nonagenària estava esperant el seu fill a casa quan ha caigut de manera accidental

urgencias-alicante-1

urgencias-alicante-1

1
Es llegeix en minuts
P. Cerrada

Una dona de 90 anys ha sobreviscut miraculosament a una caiguda accidental des d’un setè pis a Alacant. Segons informen fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), ha patit politraumatismes i ha sigut evacuada a l’Hospital General d’Alacant, informa el diari Información de Alicante, del grup Prensa Ibérica.

El succés s’ha produït poc després de les quatre de la tarda al carrer del Torero José María Manzanares a Alacant. Fonts policials i del CICU han informat que la dona nonagenària es trobava al seu domicili esperant el seu fill i per causes que s’investiguen ha caigut accidentalment des d’una setena planta.

Notícies relacionades

La dona ha sobreviscut a l’accident, tot i que les fonts consultades no han pogut precisar si algun tendal o un altre element ha esmorteït la caiguda.

El CICU ha enviat al lloc una ambulància del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i també s’hi han presentat patrulles policials. L’equip mèdic del SAMU ha estabilitzat la dona ferida, que presentava politraumatismes, i després ha sigut evacuada a l’ambulància de SVB a l’Hospital General d’Alacant.