a alacant

Un holandès confessa l'assassinat de la dona trobada en un contenidor a Moraira

La Delegació del Govern confirma l'assassinat com un nou cas de violència de gènere

ea46b0aa-88a4-425c-aeb2-2357547be411-9 g

ea46b0aa-88a4-425c-aeb2-2357547be411-9 g

1
Es llegeix en minuts

El ciutadà holandès de 59 anys que ha confessat l’assassinat a Moraira (Alacant) de la seva parella sentimental, romanesa de 36, va tenir una ordre d’allunyament que ja havia caducat, han informat a Efe fonts pròximes al cas.

Aquest home, A.R.M.K., ha sigut detingut aquest dimarts cap a la una del migdia i mantenia amb la víctima una relació sentimental, tot i que tenia antecedents en el sistema Viogen de violència masclista i, fins i tot, va tenir una ordre d’allunyament i protecció, tot i que ja havia caducat. El cadàver va ser trobat dilluns a l’interior d’un contenidor d’escombraries de Moraira.

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha informat aquest dimarts que es tracta d’un nou assassinat per violència de gènere, cosa que eleva a 11 el nombre de mortes des de principis d’any i a 1.044 des del 2003, quan van començar a comptabilitzar-se oficialment.

Notícies relacionades

La víctima, segons els primers indicis, podria haver mort degollada i presentava diverses ferides per arma blanca, algunes d’elles suposadament a l’intentar defensar-se, als avantbraços i les mans.

El cadàver va ser trobat dilluns cap a les vuit del matí per operaris del servei de recollida d’escombraries a la urbanització La Sabatera de Moraira, al terme municipal de Teulada-Moraira, una zona habitada majoritàriament per ciutadans estrangers, principalment europeus.