euskadi

Tallada l'AP-8 per un despreniment: es busca dues persones

desprendimiento

desprendimiento

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’autopista AP-8 (Irun-Bilbao) es troba tallada des de les quatre de la tarda en els dos sentits a l’altura de Zaldibar (Biscaia) a causa de la caiguda d’un pendent, ha informat l’Ertzaintza. El despreniment, de grans dimensions, ha provocat el tancament de la carretera i, a més, es preveu que els treballs per alliberar la carretera es prolonguin molt. No ha afectat directament cap vehicle en circulació.

Notícies relacionades

L’Ertzaintza ha mobilitzat un helicòpter, drons, personal de rescat de muntanya i la Unitat Canina, acompanyats de dotacions de bombers forals, tots coordinats per tècnics d’atenció d’emergències, per comprovar si el despreniment d’un pendent aquesta tarda al terme municipal de Zaldibar (Biscaia) ha pogut atrapar alguna persona que fos en un abocador que hi ha al costat de l’AP-8. Les tasques se centren en la recerca de dues persones, segons SOS Deiak, extrem que el Departament de Seguretat no ha confirmat.

El tall de l’autopista provoca fortes retencions en els dos sentits, per la qual cosa s’està desviant el trànsit en sentit Sant Sebastià des del peatge de Durango i en sentit Bilbao des del peatge d’Eibar.