Les 5 notícies que marcaran la jornada d'aquest dijous, 6 de febrer del 2020

Reunió de Sánchez i Torra a Barcelona i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest dijous 6 de febrer

GRAF6448. MADRID (ESPAÑA), 09/07/2018.- El presidente del gobierno Pedro Sánchez y el president de la Generalitat Quim Torra, durante la reunión que ambos mantienen en el Palacio de La Moncloa en Madrid.- EFE/Ballesteros

GRAF6448. MADRID (ESPAÑA), 09/07/2018.- El presidente del gobierno Pedro Sánchez y el president de la Generalitat Quim Torra, durante la reunión que ambos mantienen en el Palacio de La Moncloa en Madrid.- EFE/Ballesteros / Ballesteros (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Dijous marcat per la mort, aquesta matinada, de Kirk Douglas, llegenda de Hollywood. En clau política, pendents de la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra a Barcelona. Aquestes són les notícies que marcaran l’actualitat de la jornada.

Reunió Sánchez-Torra a Barcelona

Pedro Sánchez i Quim Torra es reuneixen a les 12.00 al Palau de la Generalitat. El president aguantarà l’envit de Torra per protegir el diàlegMés enllà del procés, Govern central i Govern tenen altres assumptes pendents. Seguirem la visita de Sánchez a Barcelona en directe.

Mor Kirk Douglas

Kirk Douglas, una de les últimes llegendes del Hollywood daurat, ha mort als 103 anys. Va ser ‘El ídolo de barro’ i ‘Van Gogh, la passió de viure’; ‘Espàrtac’ i el coronel Dax a ‘Camins de glòria’. Kirk Douglas ja és immortal en la història del cine. 

Trump, absolt

Donald Trump continua a la Casa Blanca després de superar l’‘impeachment’. El president dels EUA, que ja han fet broma a Twitter amb què la seva presidència durarà «per sempre» i han criticat Mitt Romney, l’únic republicà que va votar-hi en contra, compareixerà per valorar el judici fallit.

El Barça, partit de Copa amb Abidal

Notícies relacionades

El Barça es juga els quarts de Copa del Rei davant del Bilbao (21.00) en un partit que arriba en plena crisi interna per unes declaracions d’Abidal. Bartomeu manté ara per ara el secretari tècnic que no obstant avui no viatjarà a Bilbao amb l’equip, sinó que ho farà pel seu compte. El Reial Madrid juga a la mateixa hora davant de la Reial Societat.

Pendents del coronavirus

Seguim en directe l’evolució del coronavirus. El Mobile extrema les precaucions davant del virus. Al Japó i a Hong Kong, dos creuers en quarantena.