VIVIA SOLA I ESTAVA SEPARADA

Trobada morta una dona amb signes de violència a la seva casa a Gijón

El succés està sent investigat per la Policia Nacional que, entre altres hipòtesis, es planteja la possibilitat que es tracti d'un cas de violència masclista

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Local de Gijón ha trobat aquest dilluns el cos sense vida d’una dona de 41 anys amb evidents signes de violència al seu domicili, han informat a Efe fonts de l’Ajuntament i de la Policia Nacional.

La troballa ha tingut lloc en una segona planta d’un immoble ubicat en el número 6 del carrer de Callao, al barri de Gijón de La Calzada.

El succés està sent investigat per la Policia Nacional que, entre altres hipòtesis, es planteja la possibilitat que es tracti d’un cas de violència masclista. La seva exparella tenia antecedents per maltractaments. Els fets han sigut notificats ja al Jutjat d’Instrucció número 3 de Gijón, en funcions de guàrdia.

Un ganivet

Fonts de la investigació han apuntat que el cos de la dona, Lorena D.F., ha sigut trobat al costat d’un bassal de sang i un ganivet. La dona vivia sola i estava separada, tot i que no constava denúncia prèvia per violència masclista.

Notícies relacionades

Alguns familiars de la dona s’han acostat fins al lloc del succés, on han presenciat com s’emportaven el cos en un vehicle d’una funerària després de l’aixecament del cadàver, entorn de les 17.00 hores. Segons han comentat, el cos ha sigut trobat a l’interior de la vivenda després que l’empresa de serveis de neteja en la qual treballava, Brillastur, advertís de la seva absència aquest dilluns.

Alguns veïns, sorpresos pel succeït, han assegurat que feia dies que no la veien a l’immoble.

Temes:

Astúries