De matinada

Mor un home per trets de la policia després d'apunyalar dos agents a Madrid

Els agents van acudir a un avís per maltractaments i l'agressor va apunyalar un al coll i l'altre al tòrax

20200112 468939 tiroteovallecast 1 31 vid 12 125058 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Aquesta matinada un home de 51 anys ha mort a causa dels trets d’un policia que havia apunyalat al coll, igual que un altre agent, en una vivenda del districte madrileny de Villa de Vallecas.

Segons han informat a Efe fonts de la Direcció Superior de Policia, els fets han tingut lloc a les 2.25 d’aquesta matinada quan una dona va trucar al 091 per alertar que el nòvio de la seva filla l’estava amenaçant de cremar-la viva.

Una dotació del Grup d’Atenció al Ciutadà de la Brigada de Seguretat Ciutadana, acompanyada de la mare de la presumpta víctima, es va traslladar fins al número 12 del carrer Caranavajos.

Els agents, greus

Quan la dona va obrir la porta, un home es va abalançar contra un dels policies armat amb un ganivet i li va clavar una punyalada al coll.

L’agent va caure a terra mentre l’home apunyalava l’altre agent al tòrax, moment en què el policia ferit al coll va treure l’arma i va disparar contra l’individu, que va morir.

Notícies relacionades

El policia ferit al coll va ser evacuat a l’Hospital 12 de Octubre en estat greu, mentre que el seu company va ser traslladat a l’hospital Clínico, també amb el mateix pronòstic.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.