Investigació dels Mossos

Empresonat un agressor sexual en sèrie a Lleida

El sospitós, de 24 anys, va abordar a almenys quatre víctimes quan tornaven als seus domicilis

zentauroepp19319200 soc200111155515

zentauroepp19319200 soc200111155515

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 24 anys com a presumpte autor d’almenys quatre atacs sexuals a d’altres tantes noies a Lleida. El sospitós, que ha ingressat avui a la presó després de declarar davant el jutge,  està acusat d’un delicte d’agressió sexual, amb «tocaments violents», i tres delictes d’abús sexual, tots aquests comesos des de fa poc més d’un any.

Segons ha informat la Policia Autonòmica, la detenció, que va tenir lloc dijous 9 de gener, és el resultat d’una investigació que es va iniciar a finals del 2018, després que els Mossos tinguessin constància que diverses noies havien sigut assaltades sexualment a Lleida, algunes als portals de casa seva.

Possibles nous casos

Notícies relacionades

El presumpte agressor sexual les abordava per l’esquena, els tapava la cara i duia a terme els assalts amb «rapidesa», segons els Mossos, cosa que va dificultar la investigació des que van tenir notícia de la primera agressió, al barri de Pardinyes.

L’últim dels assalts que se li atribueixen va tenir lloc el desembre de l’any passat al barri dels Instituts, a prop d’on viu el detingut, i els agents no descarten que cometés altres delictes, també anteriors al 2018. Els Mossos no descarten noves acusacions contra aquest presumpte agressor sexual en sèrie.