Mètode brillant

Una professora s'enfunda un cos humà per ensenyar anatomia als seus alumnes

Verónica Duque ha trencat motllos al fer classe a nens de primària en una escola de Valladolid

profe

profe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una professora de Valladolid s’ha tornat tendència a les xarxes socials per com s’ha «tret la pell» per ensenyar anatomia als seus alumnes de tercer grau de primària.

Verónica Duque de 43 anys, docent del Col·legi María Teresa Íñigo de Toro, va tenir la brillant idea de presentar-se el 13 de desembre amb una indumentària que mostra per dins com és el cos humà.

Va ser el seu marit, Michael, qui va compartir les imatges de la Verónica amb el vestit en què es veuen els pulmons, l’estómac, els intestins, el fetge i altres òrgans. Les fotografies es van viralitzar a Twitter ràpidament, ja que va aconseguir compartir-se més de 4.000 vegades i més de 19.000 ‘m’agrada’.

«Molt orgullós d’aquest volcà d’idees que tinc la sort de tenir de dona. Avui ha explicat el cos humà als seus alumnes d’una manera molt original», diu el missatge de la seva parella.

Llicenciada en Filologia Anglesa i Magisteri, la Verónica va revelar en una entrevista que la idea de vestir-se d’aquesta forma va sorgir quan, i de casualitat, li va saltar una publicitat del vestit per AliExpress. «Vaig saber que funcionaria», va explicar a ‘El Español’.

Admiració i aplaudiments

Naturalment, la genial iniciativa d’aquesta exhostessa de vol va rebre desenes d’elogis.

Genial. Espectacular. Brillant. Intel·ligent. Didàctic. Magistral. Segur que els alumnes no ho oblidaran a la vida», va escriure l’usuari @quintode13.

Notícies relacionades

«Dels millors professors que he tingut en la vida, i avui em continua sorprenent», va comentar @LauraaOli.

SeguiuEl Periódico a Facebook